Dit is waarom je steeds FAALT!

Vorige week heb ik een blog geplaatst (VOLHOUDEN) waarbij ik beloofd had dat ik onder de reactie mijn 3 maanden FIT ONLINE programma zou verloten.

Bij deze wil ik even de winnaar bekend maken…

MARLEEN, gefeliciteerd met 3 maanden lang FIT ONLINE. Jouw reactie heb ik gekozen tot winnaar omdat dit precies de struggle is die je met het programma kunt verslaan. Dus we gaan aan de slag. Even mailen naar bart@gezondmetbart.nl

“Volhouden is voor mij echt het moeilijkst.. de drukte van werken en gezin en het moeilijk verleiding kunnen weerstaan maken dat ik elke keer weer faal! Om hopeloos van te worden! Dus graag wat hulp bij het versterken van mijn zwakke ruggegraat!!”

En laat ik met deze blog maar even voortborduren op de reactie van Marleen…

De reden dat je keer op keer FAALT…. en dat het voelt als FALEN is omdat….

Je het FALEN noemt!

Vervang het woord falen eens voor LEREN…

Dat is namelijk LETTERLIJK wat je doet toch?

 • Ik heb een training overgeslagen, ik heb geleerd!
 • Ik heb ja gezegd tegen gebak, ik heb geleerd!
 • Ik heb mijn agenda veel te vol gepland, ik heb geleerd!

Als je het omdenkt naar LEREN dan boek je ineens veel en veel meer successen!

Ga dus voor resultaat door keer op keer te LEREN!

Zorg er wel voor dat het ook echt leren is.

 • Sta dus stil bij je leermoment
 • Denk na over hoe je het de volgende keer anders kan doen
 • Is het misschien te veel wat je had willen doen?
 • Hoe ga ik het de volgende keer voorkomen?

Ga op zoek naar een andere manier, maak het simpeler, minder zwaar, makkelijker, beter haalbaar… hoe je het ook wil noemen…

Maar zorg dat je er ook echt van geleerd hebt en dat je die fout dus niet opnieuw maakt. Als je 2 leermomenten nodig hebt ben je misschien wat hardleers 😉

 

Laat eens een reactie weten wat voor jou een leermoment was (of nog regelmatig is) en hoe je kan voorkomen dat dit weer gebeurt. Jouw leermomenten openlijk delen zorgt ervoor dat je er veel bewuster van bent en er de volgende keer bewuster mee om gaat.

 

Vergeet niet dat ik komende week en volgende week de ONLINE TRAINING nog geef. Dus meld jezelf hier aan als je echt wil leren hoe je meer energie krijgt!

 

Alvast bedankt voor je REACTIE !

Bart

5 thoughts on “Dit is waarom je steeds FAALT!”

 1. Een leermoment is voor mij als ik me weer licht en trillerig voel nadat ik twee ipv 1 witte tosti’s heb gegeten, of teveel suiker (bijvoorbeeld door die zo zo lekkere koek of taart) heb gehad binnen een paar uur. Dan weet ik: dit had ik niet moeten doen. Het gaat stukken beter maar blijft een aandachtspunt voor mij om bewust te blijven van wat ik eet. Tja in die zin ben ik hardleers en tips en trick zijn nodig of toch die beruchte schop……

  1. Hardleers misschien…. OF je kent je eigen lichaam niet goed genoeg. Probeer iets met veel suiker eens te combineren met een flinke portie eiwitten. Naast die tosti een bakje kwark of een ei. Geeft meer verzadiging en minder energie dip. Iets van vetten erbij is ook handig zoals een handje noten ofzo.

 2. Ik wil heel graag meedoen maar vind het niet prettig zoveel emails te ontvangen en om steeds in te moeten loggen. Zeer irritant. Dat is de reden om mij af te melden.

  1. Hallo Petra, leuk als je mee wil doen uiteraard. Maar wat bedoel je met steeds in moeten loggen? Ik weet niet wat je bedoelt dus zou me heel erg helpen als je me dat kan vertellen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *