Mijn zus in Afrika

Hallo beste mensen! Mijn naam is Hanneke en ik ben de zus van Bart!

Voor diverse communities in Afrika zamel ik geld om economische ontwikkelingen te stimuleren om de communities uit de blubber van armoede te trekken. Denk hierbij aan de opzet van boomplantages, zaden voor de landbouw, imkercursussen om bijen te houden enzovoorts. Deze activiteiten zorgen niet alleen voor meer geld in het laatje maar ook letterlijk brood op de plank! Ik geloof dat dit de beste oplossing is om communities echt vooruit te helpen en 100% van de donaties gaat regelrecht naar de communities, niks blijft aan de strijkstrok hangen. Donaties voor het volgende project in Tanzania zijn meer dan welkom, groot of klein. Alles is goed! Elke donatie is een karmakoekje voor jezelf (die je er niet af hoeft te trainen!) vragen? Mail me op hannekevveghel@gmail.com.

Ik dank jullie HARTELIJK voor jullie inzet en succes met de training! Groeten vanuit Tanzania!

 

ZO KUN JE HELPEN!

Bij Workout Center Gemert staat een doos waar je geld in kan doen. Bootcampers kunnen hun donaties aan de trainers geven. Zij zullen zorgen dat dit terecht komt.

Alvast heel erg bedankt!
Bart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *