Blog Over Bart Contact Gratis intake Inloggen

In the spotlight | Gerry van Stiphout

Hallo luitjes,                                                                 

Mijn naam is Gerry van Stiphout ik ben 49 jaar en woon in De Mortel, getrouwd met Martien en moeder van Teun van 18 en Sara van 17 jaar.

Ik ben al 30 jaar kapster en heb aan huis een kapsalon, ik heb naast al mijn kappersopleidingen, de opleiding dermatologie voor kappers afgerond en wordt dus vooral blij van mensen met hoofdhuidproblemen, het geeft heel veel voldoening in mijn vak om iemand met haaruitval of een hoofdhuidprobleem te kunnen helpen of huidkanker op tijd te ontdekken. Ook heb ik de opleiding bij Schorem gedaan wat ook gaaf was om de techniek te leren die zij toepassen.

Als je meer info wil kun je altijd op mijn website kijken, www.kapsalongerry.nl of bel voor een afspraak of advies. Mijn telefoonnummer is 0492-525148….

Naast mijn werk heb ik ook het een en ander gedaan om meer te leren over voeding en hormonen dat vond ik heel interessant, dat zijn 2 dingen die veel ellende in je lijf kunnen geven. Er vielen veel kwartjes op z`n plek met deze studie. Het zou daarom ook heel goed zijn als iedereen op school les zou krijgen over hoe je lijf werkt, bij een magnetron met 2 knopjes erop zit een heel boek bij hoe je het ding moet gebruiken, maar je lijf is best een ingewikkeld en is iets waar we veel te weinig vanaf weten.

Op sport gebied ben ik sinds begin 2014 actief bij Bart. De eerste jaren fanatiek bootcamp gedaan tot augustus 2017, daarna ben ik een jaar gestopt omdat mijn accu leeg raakte en niet meer opgeladen werd. Ik heb bijna een jaar de energie niet gehad om te sporten, ik was blij als ik de dagelijkse dingen gedaan kreeg. Dan is het weer moeilijk om de draad weer op te pakken, en weer te beginnen met sporten. Ondertussen was iedereen van ons gezin met crossfit begonnen, maar ik heb altijd gedacht dat dat te zwaar of te heftig was voor mij.

Toen toch op aandringen van Sara, die zelf ook met rugklachten bij Bart terecht kwam en nu heel sterk en zelfverzekerd is geworden, Bart geappt en advies gevraagd. Hij adviseerde personal training om weer rustig aan te beginnen.

Vooral de gesprekken en het advies over eten en voedingssupplementen heeft mij veel geleerd. Hierdoor is er veel veranderd in het dagelijks leven wat er ingeslopen is in de laatste jaren. Ik heb bijvoorbeeld geleerd om dingen uit handen te geven om zelf tijd over te houden.

Ik ben nu 3 keer per week aan het sporten bij de Small Group training. Het sporten geeft mij veel energie, kracht en je ziet het natuurlijk ook aan mijn figuur. Ik krijg regelmatig complimentjes en dan nodig ik de mensen uit om een keer mee te gaan, ze zien immers bij mij dat het werkt.

Voor iedereen die ook wil werken aan hun lijf, om fitter en sterker te worden en om meer energie te krijgen zeg ik gewoon doen! Probeer het een paar maanden en je merkt hoe snel je resultaat hebt.

Tot snel!!!

Groet Gerry van Stiphout 


Woordje van de trainer

Gerry is echt een top mens van A-Z! Ik ben echt super trots op de weg die ze bewandeld heeft na haar vermoeidheidsklachten. Toen ze stopte met Bootcamp heb ik nog af en toe contact met haar gehad en na een lang traject elders is ze bij mij gekomen voor coaching en training.

Als je met vermoeidheidsklachten (of andere klachten) zit is het in mijn ogen essentieel om te zoeken naar de oorzaak en niet naar allerlei middeltjes of kuurtjes die in dit geval vermoeidheid tegengaan.

Daarom hebben we veel gepraat en heb ik vooral veel geluisterd en heeft Gerry op basis van haar eigen gevoel verschillende dingen geprobeerd met haar voeding, hebben we training langzaam opgebouwd en heeft ze op werk- en privé gebied een aantal dingen gedaan om die energie weer terug te pakken.

En nu sport ze wekelijks 2 of 3x in de small group training en neemt ze de hele kapsalon (niet de maaltijd) mee. Wat uiteraard ook super tof is!

Ik ben zelf naar Gerry toe gegaan om mijn haren te laten knippen en naar mijn hoofdhuid te laten kijken omdat ik daar best wel last van had (rode bultjes, roos, jeuk). Ik kreeg advies over hoe ik het moest behandelen en kreeg shampoo mee die daarbij hielp en weg klachten…

Gerry thanks voor je inzet en hopelijk zien we je nog lang bij ons terug in de lessen.

Sportieve groet,

Bart


Worstel je ook met bepaalde vermoeidheid- of andere klachten? Laat het even weten dan gaan we in gesprek en ga ik kijken hoe ik je kan helpen.

Hier kun je een intake of proefles plannen!

Close

50% Complete

Waar moet ik het ebook heen sturen?

Ik zet je dan meteen op mijn mailinglist voor nuttige en waardevolle tips. #nospam