Blog Over Bart Contact Gratis intake Inloggen

Het verhaal van Femmy

Uncategorized Jul 12, 2019

Sinds mei 2017 sport ik bij Workout Center Gemert. Ik ben hier terecht gekomen na een periode van veel te zwaar te zijn geweest in het verleden. Daarna ben ik wel een hoop afgevallen maar ben jaren op een gewicht blijven hangen wat toch nog zo’n 15 kg te veel was. Begin 2017 was ik het echt beu en moesten die laatste kilo’s er ook maar eens af.

Ik heb contact opgenomen met Bart en dit is voor mij echt DE BESTE BESLISSING OOIT geweest.

Ik ben 2x per week Personal Training gaan doen en daarnaast en 1x per week Small Group training. Bart geeft in de lessen duidelijke en rustige uitleg maar zorgt er ook voor dat je je grenzen op zoekt en net dat stapje harder gaat als je lichaam dat toe laat. Altijd op een positieve manier, wat heel fijn is. Geen training is hetzelfde dus saai wordt het nooit.

Ander voedingspatroon
Bart heeft me ook bij mijn voeding geholpen waardoor ik nu een totaal ander eetpatroon heb dan toen ik begon. Ik voel me veel fitter, sterker, zelfverzekerder, energieker en zit gewoon veel beter in mijn vel.

Inmiddels is het een gewoonte geworden dus bang voor een terugval ben ik niet. Samen hebben we gedurende het traject en na elke meting mijn doelen steeds bijgesteld zodat ik vooruitgang bleef boeken. Inmiddels zijn die 15 kg eraf, eet ik stukken gezonder maar kan ik ook nog steeds genieten van lekkere dingen. Ik zit hoog in mijn energie en een leuke bonus is dat ik sport en bezig zijn met voeding ook echt heel erg leuk ben gaan vinden.

Mijn voeding is een gewoonte en inmiddels sport ik 4x per week waaronder Bootcamp, Small group training en nog maar 1x per week Personal training. Hierdoor blijf ik het lijf houden waar ik voor gewerkt heb en ik ben zelfs aan het leren om zelf coach te worden.

Close

50% Complete

Waar moet ik het ebook heen sturen?

Ik zet je dan meteen op mijn mailinglist voor nuttige en waardevolle tips. #nospam