Blog Over Bart Contact Gratis intake Inloggen

Ik had nooit verwacht dat me dit zou lukken...

Mijn naam is Samantha van Meel, ik heb een gezin met twee kinderen, Tijmen van 2,5 jaar en Revi van 7 maanden.

In mijn zwangerschap van Revi ben ik op zoek gegaan naar een sport om mij eigen weer fijn in mijn lichaam te voelen.

Ik ben altijd een sportieve vrouw geweest, je kon me dan ook vaak in sportscholen terug vinden. Het nadeel van een sportschool vindt ik dat je dan maar ´´doelloos´´ rond aan het lopen bent. Vaak ging ik dan maar 20 minuten fietsen, 20 minuten hardlopen en 20 minuten kracht oefeningen doen, en vaak met dezelfde apparaten.

Om zo te sporten zag ik niet meer zitten. Toen kwam ik Workout Center Gemert tegen op internet, 6 weken naar mijn bevalling heb ik een proefles aangevraagd. Deze proefles beviel me zo goed, omdat je heel je lichaam traint. Je bent met maximaal  6 personen in de les, dus eigenlijk krijg je bijna een personal training.

De trainers dagen je uit op je eigen niveau. De opbouw van de les is heel prettig, je doet elke week andere oefeningen, wat je nooit in de sportschool doet. Ik had ook meteen een meting en advies bij Bart aangevraagd, mijn vet percentage was zeker niet slecht maar ik wilde mijn leefstijl blijvend omgooien en beter in mijn vel zitten.

Als eerst heb ik een afspraak gehad met Bart van circa ander half uur, waarin wij mijn leven stijl besproken hebben. Wij kwamen er achter dat ik te weinig en te mager eet. Ik moest meer gaan eten met de juiste voedingstoffen waardoor ik dan minder ging snoepen.

Bart heeft mij hierin veel advies en voorbeelden gegeven wat ik precies moest gaan eten. Dit ben ik vervolgens gaan eten, wat me heel goed beviel! Via een app kon Bart mee kijken wat ik at. Ook kon ik bij hem altijd terecht via de app voor advies en vragen. Na deze adviezen is mijn trek en behoefte in iets lekkers verdwenen. Het is niet zo dat ik helemaal niks lekkers meer eten, dit doe ik wel stukken minder. Ik had nooit verwacht dat me dit zou lukken.

Naast gezond eten sport ik twee keer in de week bij Workout Center Gemert en soms loop ik hard. Al snel zag ik overal resultaat en ik begon het ook heel leuk te vinden.  Een half jaar later gingen Bart en ik weer opnieuw wegen en meten, wat was ik zenuwachtig maar wat ben ik trots op het resultaat!

Door de hulp die ik van Bart gekregen heb zit ik dan ook goed in mijn vel, en dit gun ik iedereen!

Samantha


Woordje van de coach

Allereerst super trots op Samantha dat ze dit zo goed gedaan heeft. Die strakke buik boeit me dan niet eens iets maar het feit dat ze de kennis en tools toegepast heeft en zo goed met haar voeding om kan gaan is echt super goed.

Ik hoor al mensen (haters) denken... Ja, maar ze zag er al goed uit, ze was al dun, die sport kei veel... Nope! 2x per week sporten, soms hardlopen en gewoon structuur en consequent zijn in de voeding is de sleutel tot veel resultaat. En dus ook dit top resultaat!

Wil jij net als Samantha leren hoe je moet eten en wat effectief trainen is?

Plan dan even een intake sessie of een proefles en ga snel met ons aan de slag!

Hier kun je de intake of proefles plannen!

 

Close

50% Complete

Waar moet ik het ebook heen sturen?

Ik zet je dan meteen op mijn mailinglist voor nuttige en waardevolle tips. #nospam